Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

Jiu Jitsu

Budo Vereniging Deventer
Beschrijving

Budo is een verzamelnaam voor Oosterse vechtkunsten en betekent de “weg van de krijger”. In 2004 is de naam, Budo Vereniging Deventer in de plaats gekomen voor Judo Colmschate. De vereniging is opgericht in 1973, en biedt jiu-jitsu, karate en judo aan, zowel recreatief als in wedstrijdvorm. Er is een judowedstrijdgroep. Meer dan 240 leden hebben inmiddels de weg naar onze vereniging gevonden. Hiermee is Budo Vereniging Deventer de grootste vereniging binnen het district Oost-Nederland van de Judo Bond Nederland. Voor 80% bestaat onze vereniging uit jeugd. Op vierjarige leeftijd kan er begonnen worden met judo. In 2008 is de vereniging op woensdagmiddag gestart met een uur voor aangepast judo-onderwijs. (voorheen genaamd G-Judo).

Alle diciplines worden aangeboden in de Scheg (Deventer). Daarnaast wordt er judoles gegeven in het Hof van Salland (Diepenveen) en in het Hoovenhuus (de Worp).

Telefoonnummer
0570 650 969
Adres
Piet van Donkplein 1
Deventer (gemeente)
M-FIT Apeldoorn (Muscle & Mind Fit)
Beschrijving


"Mentale ontspanning door fysieke inspanning" is het motto van Stephan van M-FIT. Het aanbod van M-FIT Apeldoorn bestaat momenteel uit: - Bootcamp/ circuittraining- Bokszaktraining/ (Kick)boksen- Personal/ Duo training- Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ Gi en No Gi) - IronGrips BJJ- Judo/BJJ voor kids

Telefoonnummer
06-17484602
Adres
Mezenweg 17
7332 AD Apeldoorn