Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en Groundforcegear.com
en ontvang 10% korting!

Grappling

Budo Academy Physical/ Carlos Toyota BJJ
Beschrijving

Budo is een verzamelnaam voor verschillende oosterse krijgskunsten (judo, aikido enz). Budo Academy Physical heeft het grootste aanbod van Nederland en is daarom als expert, uniek  op dit gebied. De Budo Academy staat onder leiding van Edgar Kruyning en Matthieu Lawalata. Edgar is 1991 gestart met het geven van Budo lessen bij het toenmalige sportcentrum Physical. In 1995 is hij de naam Budo Academy Physical gaan gebruiken. Edgar wordt internationaal door zijn hoge graduaties in meerdere disciplines als een autoriteit op zijn vakgebied bestempeld. Door de algehele reputatie van Budo Academy Physical komen mensen uit heel Nederland naar Ede om te trainen.

Adres
Vening Meineszstraat 7
6717 AJ Ede
De MMA Academy
Beschrijving

Hagelnieuwe sportschool, De MMA Academy, van oprichter en MMA pro fighter Hubert Geven. Een complete gym voor echte vechters! De sportschool is nog volop in ontwikkeling en veelbelovend. Tarief bedraagt EUR 25,- all in. Momenteel kan je hiervoor bij De MMA Academy de volgende sporten beoefenen:
- Mixed Martial Arts (MMA);
- Kickboksen (conditie en gevorderd);
- Grappling (technisch en sparring);
- Worstelen;
- Bootcamp.

Telefoonnummer
0615442241
Adres
Gijsbrechtgaarde 107
7329 CA Apeldoorn
Fight & Power Academy
Beschrijving

In 2009 is het idee ontstaan om in Amersfoort tussen alle wellness en fitnesscentra een originele sportschool te gaan openen in traditionele oldschool/hardcore style. Een sportschool die zich onderscheidt, die zijn afkomst niet verloochend en bepaalde groepen niet uitsluit maar verwelkomd. Een sportschool waarin drie dingen centraal staan: Vooruitgang, samenwerking en prestaties.

Telefoonnummer
033-4633340
Adres
Zwaaikom 37
3812 PS Amersfoort
Fight Spirit
Beschrijving

Bij Fight Spirit wordt er getraind onder Gracie Barra en onder leiding van Anes Abazovic.

Telefoonnummer
0624206058
Adres
Van Oldenbarneveldtstraat 85A
6828 ZN Arnhem
Tags
M-FIT Apeldoorn (Muscle & Mind Fit)
Beschrijving


"Mentale ontspanning door fysieke inspanning" is het motto van Stephan van M-FIT. Het aanbod van M-FIT Apeldoorn bestaat momenteel uit: - Bootcamp/ circuittraining- Bokszaktraining/ (Kick)boksen- Personal/ Duo training- Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ Gi en No Gi) - IronGrips BJJ- Judo/BJJ voor kids

Telefoonnummer
06-17484602
Adres
Mezenweg 17
7332 AD Apeldoorn
Tatsujin Dojo Deventer
Telefoonnummer
+31(0)570627297
Adres
Tapijtsstraat 3
7313 BZ Deventer
Tags