Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

Big News voor BJJ liefhebbers uit Apeldoorn!

Mogelijkheden flink uitgebreid in Apeldoorn

In Apeldoorn zijn de mogelijkheden om Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) te beoefenen flink uitgebreid. Dit werd tijd, want het is een prachtige sport. Het is nu het mogelijk om bij Iron Grips BJJ wekelijks te trainen op zondagochtend van 09:30-11:00 uur (Gi) en op woensdagavond van 19:00-21:00 uur (1e uur Gi, 2e uur No Gi) bij MFIT Apeldoorn (Muscle & Mind Fit) aan de Mezenweg 17 in Apeldoorn.

Iron Grips BJJ

Iron Grips BJJ staat onder leiding van Maurice en Musa, gevorderde purple belts onder Team Kaishin en kampioenen op (inter)nationaal niveau. Maurice en Musa leven de BJJ-lifestyle en zijn nagenoeg elke ochtend te vinden bij MFIT Apeldoorn. In overleg kan je meedoen aan deze daily drilling,

Braziliaans Jiu Jitsu voor iedereen!

Er heerst een gemoedelijke sfeer bij Iron Grips BJJ. Elke les begint met warm up drills en technieken, die verder worden herhaald en verfijnd. Tot slot kan je de getrainde skills in praktijk brengen tijdens het sparren. De groep is erg gevarieerd en bestaat uit recreanten, wedstrijdvechters, zowel beginnend als gevorderd, jong, oud etc. Maurice vertelt dat Iron Grips BJJ Braziliaans Jiu Jitsu toegankelijk maakt voor iedereen, of je nu competities wilt doen of puur recreatief bezig wilt zijn. Hij wilt een sfeer creëren waarin iedereen zichzelf kan ontwikkelen, zich veilig voelt en hard kan trainen.

BJJ sfeer waar iedereen zichzelf kan ontwikkelen, zich veilig voelt en hard kan trainen.

Maurice – Iron Grips BJJ

Over Braziliaans Jiu Jitsu

BJJ is een erg toegankelijke sport en draagt bij aan zowel een gezonde fysieke als mentale conditie. Je wordt weerbaar, maar sport ook met inachtneming van kernwaarden vanuit de martial arts. Kenners omschrijven BJJ als een vorm van human chess, omdat het erg technisch is.

In de VS is BJJ immens populair geworden dankzij de Mixed Martial Arts (MMA) organisatie UFC en de cruciale rol die BJJ technieken spelen. Bij MMA worden verschillende vechtsporten gecombineerd en mag men naast staand vechten (technieken uit het  boksen, kickboksen, karate, taekwondo etc.) ook naar de grond (middels judo en worstel technieken). Op de grond probeert men de tegenstander onder andere te submitten middels arm-, beenklemmen en verwurgingen. In dit laatste zijn de BJJ-ers meester.

Enthousiast geworden of wil je een keer mee trainen? Neem dan contact op met Iron Grips BJJ of Sporteninapeldoorn. See you on the mats! Oss!

Iron Grips BJJ
Beschrijving

Iron Grips BJJ staat onder leiding van Maurice en Musa, gevorderde purple belts onder team Kaishin. Maurice en Musa leven echt de martial arts BJJ lifestyle en trainen dagelijks Braziliaans Jiu Jitsu.

Adres
Lestijden:
Zondag van 09:30 - 11:00 uur (Gi)
Woensdag van 19:00 - 20:00 uur (Gi) en van 20:00 - 21:00 uur (No Gi)
Elke dag wordt er gedrild van 09:00 - 11:00 (op uitnodiging)

Jeugd: woensdag van 18:00 - 19:00 uur

Locatie:
M-FIT Apeldoorn (Muscle & Mind Fit)
Mezenweg 17
7332 AD Apeldoorn

Send Message

Admin
Author: Admin