Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij Groundforcegear.com
en ontvang 10% korting!
Met deze code scoor je ook
een fikse korting bij Submeta.io!!

Jiu Jitsu Factory (JJF)

BJJ beoefenen bij JJF in de omgeving Apeldoorn in Arnhem, Deventer en Zwolle

In dit artikel besteden we aandacht aan Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) bij de Jiu Jitsu Factory (JJF). Inmiddels is JJF in de omgeving van Apeldoorn actief in de plaatsen Arnhem, Deventer en Zwolle. Dit in samenwerking met andere budo organisaties. In Deventer met Budo Vereniging Deventer en in Zwolle in samenwerking met Tabonon. In Arnhem kan je maar liefst bij twee scholen onder de vlag van JJF trainen, waardoor je bijna elke dag wel ergens terecht kan.

De vaste lesdagen in Deventer zijn op maandag (20.00-21:30 uur) en zaterdag (10:00-11:30 uur) in De Scheg en op donderdag (20:15-21:45 uur) aan de Hacquartstraat 1 in Deventer. Daarnaast wordt er regelmatig op zondagmiddag bij De Scheg no-gi gespart bij voldoende deelnemers. In Zwolle is er bij Tabonon de mogelijkheid om onder de vlag van JJF vijfmaal BJJ te trainen. Daarnaast is er drie keer in de week aanvullend Grappling en MMA mogelijk.

Historie JJF en voordelen om lid te worden

JJF heeft een rijke historie. Oprichter en hoofdtrainer Mathieu Peters heeft een achtergrond in traditioneel Jiu-Jitsu en Judo en wist in januari 2007 als eerste Nederlander zijn zwarte band in Braziliaans Jiu Jitsu te behalen. Hij beoefent al BJJ sinds hij begin jaren ´90 de eerste UFC’s zag. Inmiddels kent JJF verschillende vestigingen in NL, te weten: Arnhem, Culemborg, Den Bosch, Deventer, Emmeloord, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Oss (hoofdkantoor), Utrecht, Westervoort, Zutphen en Zwolle.

Voordelen voor leden JJF:
– Trainingsprogramma o.l.v. blackbelt Mathieu Peters.
– Leden kunnen zich aanmelden voor het JJFIA-platform met instructievideo’s voor trainingstechnieken, -drills, -tips en de vereisten voor je volgende band.
– Regelmatig les van hoofdtrainer Mathieu Peters.
– Elk half jaar graduatietraining.
– Welkom bij overige locaties.

Cadu Francis is de BJJ leraar van Mathieu en is in 2002 door Mathieu en zijn broer Willem Peters naar Nederland gehaald om het BJJ een positieve impuls te geven. Cadu is een leerling van Fernando Yamasaki en Saulo Ribeiro en behoorde lange tijd tot de competitie wereldtop. In 2006 wist hij op de mundials nog een bronzen medaille te winnen en in 2009 wist hij op de mundials no-gi een gouden medaille te winnen. Cadu richtte diverse scholen in Nederland op en zelfs één in België, één in Duitsland en één in Polen. In de periode dat Cadu in Nederland was heeft hij het BJJ een enorme impuls weten te gegeven. Momenteel woont hij in San Diego waar hij lesgeeft op zijn eigen sportschool: Jiu Jitsu Foundation.

In 2019 hebben Mathieu en Cadu samen de Jiu Jitsu Foundation International Association (JJFIA) opgezet met als doel het bieden van een platform voor aangesloten scholen en hun instructeurs en het ondersteunen van de leerlingen. Alle locaties van Team Jiu Jitsu Factory zijn aangesloten bij de JJFIA en volgen een  programma die ondersteund wordt met beeldmateriaal vanuit het platform voor de leerlingen.

Vul voor meer info onderstaand formulier in.

Jiu Jitsu Factory
Beschrijving

Jiu Jitsu Factory (JJF) verzorgt lessen in het Braziliaans Jiu-Jitsu en Mixed Martial Arts. Jiu Jitsu Factory is een Braziliaans Jiu-Jitsu team waarin plaats is voor mensen van alle leeftijden, van  pure recreant tot de fanatieke wedstrijdvechter.

Telefoonnummer
0642138394
Adres
Sportcentrum Tapia
Troelstrastraat 15
5344 GK Oss

Send Message

Budo Vereniging Deventer
Beschrijving

Budo is een verzamelnaam voor Oosterse vechtkunsten en betekent de “weg van de krijger”. In 2004 is de naam, Budo Vereniging Deventer in de plaats gekomen voor Judo Colmschate. De vereniging is opgericht in 1973, en biedt jiu-jitsu, karate en judo aan, zowel recreatief als in wedstrijdvorm. Er is een judowedstrijdgroep. Meer dan 240 leden hebben inmiddels de weg naar onze vereniging gevonden. Hiermee is Budo Vereniging Deventer de grootste vereniging binnen het district Oost-Nederland van de Judo Bond Nederland. Voor 80% bestaat onze vereniging uit jeugd. Op vierjarige leeftijd kan er begonnen worden met judo. In 2008 is de vereniging op woensdagmiddag gestart met een uur voor aangepast judo-onderwijs. (voorheen genaamd G-Judo).

Alle diciplines worden aangeboden in de Scheg (Deventer). Daarnaast wordt er judoles gegeven in het Hof van Salland (Diepenveen) en in het Hoovenhuus (de Worp).

Telefoonnummer
0570 650 969
Adres
Piet van Donkplein 1
Deventer (gemeente)

Send Message

Tabonon
Beschrijving

Tabonon is dé sportschool voor kickboksen, MMA, Grappling, Brazilian Jiu Jitsu, krachttraining, yoga of personal training. Als grootste vechtsportschool van Noord-Oost Nederland, worden er verschillende lessen aangeboden voor zowel beginners als gevorderden ongeacht de leeftijd. Denk hierbij aan zaktraining, 40+ training, G-kickboksen, jeugdtraining, technieklessen en krachttraining.

Telefoonnummer
0652331133
Adres
Locaties
Er zijn drie locaties waarop de trainingen gegeven worden, in Zwolle Diezerpoort, Zwolle Stadshagen en in Raalte.

Oost
Floresstraat 2
8022 AD Zwolle

West
Branderweg 1G
8042 PD Zwolle

Raalte
Oude Molenweg 7
8101 EK Raalte

Send Message

Admin
Author: Admin