Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij Groundforcegear.com
en ontvang 10% korting!
Met deze code scoor je ook
een fikse korting bij Submeta.io!!

BJJ platform Submeta.io van Lachlan Giles

Naast allerlei fysieke producten die je nodig hebt als je BJJ beoefent zijn er online ook allerlei hulpmiddelen, die je kunnen helpen in je BJJ reis. Op social media, zoals Instagram en YouTube, vind je veel content die je kunnen helpen!

Ikzelf maak daarnaast al sinds een tijdje gebruik van een betaalde versie van Submeta.io. In deze review neem ik je graag mee naar dit platform: Submeta.io van Lachlan Giles!

Kortingscode SPORTENINAPELDOORN

Om met het leuke nieuws te beginnen: mocht je na dit artikel of na gratis registratie en het volgen van enkele gratis cursussen enthousiast zijn geworden over Submeta.io? Claim dan USD 16,- korting met kortingscode SPORTENINAPELDOORN op de eerste maand (tarief van maandelijks opzegbaar abonnement is USD 25,-). Voor USD 9,- kun je hiervoor heel wat cursussen volgens, als je de tijd hebt. Een jaarabonnement sluit je af voor USD 19,95 per maand. Let op: dit geldt alleen als je gebruik maakt van een nieuw account.

Wat is Submeta.io?

Submeta.io is een online platform met allerlei online BJJ cursussen. Deze worden gegeven door Lachlan Giles. Lachlan is een Australische derde graads BJJ black belt. Hij won medailles bij ADCC Submission Wrestling World Championship en World No-Gi Brazilian Jiu-Jitsu Championship. Als één van lichtste competitors (-77 kg) wist hij drie zwaargewicht grapplers van wereldklasse te submitten middels een heelhook. Sinds 2016 is hij PhD (doctor) in fysiotherapie.

Inhoud Submeta.io

Honderden cursussen en video’s

Momenteel (mei 2023) vind je ruim 115 cursussen met 200 video’s op Submeta.io. Deze zijn te raadplegen middels pc, tablet of telefoon. De kwaliteit van de opnamen zijn erg goed. Het geluid en beeld is haarscherp.

Opbouw cursussen

Cursussen duren meestal circa 1,5 uur en zijn opgebouwd uit meerdere video’s van enkele minuten met overzichtelijke hoofdstukken. Hierin geeft Lachlan een introductie, legt hij de posities uit en wordt ook de verdediging vanuit de tegenstander besproken contra een bepaalde move. Onderdelen worden afgesloten met een kleine quiz om het geleerde te toetsen. Vaak laat Lachlan ook sparringsessies zien waarin hij bepaalde technieken toepast.

Gebruik Submeta.io

Nadat je bent ingelogd wordt de cursus getoond die je momenteel volgt. Hier is ook visueel en in met een percentage de voortgang weergegeven. Als je dan op “CONTINUE” klikt, start de cursus weer waar je was gebleven.

Het laden van de site en video’s verloopt vervolgens prima. Bij het volgen van de cursus heb je daarnaast toegang tot een soort inhoudsopgave rechtsboven in het scherm, waardoor je makkelijk kan switchen naar andere hoofdstukken in een cursus.

Tarieven abonnement Submeta.io

Het registreren bij Submeta.io is gratis. Je hebt dan wel toegang tot een aantal gratis cursussen, maar wil je meer toegang hebben tot content, dan kan je een lidmaatschap afsluiten van USD 25 per maand (maandelijks opzegbaar) of USB 19,95/ maand bij een jaarabonnement.

Admin
Author: Admin