Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en Groundforcegear.com
en ontvang 10% korting!

Beginners Gi

Basic Gi kopen

Als je net start zal een beginners Gi voldoen. Bij BJJFightGear.com vind je een overzicht van Beginners Gi’s. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf EUR 69,-. Veelal zit er al een witte band bij het BJJ pak gratis inbegrepen. Standaard kleuren (en in competitie toegestaan volgens officiële regels) zijn wit, blauw en zwart.

Ground Force Basic Gi V2

Ground Force Basic Gi V2

Een leuke Gi voor een erg mooie prijs van EUR 69,- is de Ground Force Basic Gi V2. Het fijne aan het merk Ground Force is overigens, dat het een Nederlands bedrijf is met een waardevolle missie! Ze produceren namelijk hun producten in Europa! Ground Force Basic Gi V2 is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, blauw en wit) en komt inclusief een witte band en is voor IBJJF wedstrijden goedgekeurd. De jas is een 350GSM Pearl weave. De Gi is ook in een speciale versie voor de dames beschikbaar: Ground Force Ladies Basic Gi V2.

Tatami Nova Absolute BJJ Gi

Tatami is één van de grootste BJJ merken en komt uit het Verenigd Koninkrijk. De Tatami Nova Absolute is één van hun populairste producten, die speciaal is gemaakt voor beginners. De Gi kan je kopen bij BJJFightgear.com voor EUR 85,- en is naast de standaard kleuren ook in Khaki verkrijgbaar. De Gi is goed ontworpen en zit al jaren in het assortiment van Tatami. De jas is een 350 GSM pearl weave en de broek is van 10oz katoen. Gratis krijg je er een witte band bij!

De Tatami Nova Absolute heeft de Absolute patches op de schouders en een paar kleine borduursels op de achterkant en de onderkant van de jas en op het onderbeen gedeelte van de broek. De Tatami Nova Absolute is ook beschikbaar voor dames en kids.

Admin
Author: Admin