Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

Beginnen met Braziliaans Jiu Jitsu

Enjoy the BJJ Journey

Allereerst, gefeliciteerd! Geniet vooral van de BJJ reis die je gaat afleggen. BJJ wordt niet voor niets Human Chess genoemd en gedurende je BJJ carrière zul je tegen allerlei puzzels, uitdagingen en obstakels komen. Push jezelf niet teveel, maar blijf gewoon consistent naar de BJJ les komen. Of het nou één keer per week of elke dag is, uiteindelijk zal je progressie boeken!

Wat trek ik aan voor een proefles BJJ?

Stel dat je helemaal nieuw bent met Braziliaans Jiu Jitsu en van plan bent om een proefles te boeken, neem dan contact op met de school. Meestal kan je gewoon meedoen in een T-shirt met shorts en soms hebben scholen ook wel pakken te leen. Deze pakken zijn een speciaal soort Judo-pakken/kimono’s en noemen we in BJJ een Gi (uit te spreken als GEE in het Engels). Daarnaast is het handig om een waterfles of bidon mee te nemen. Vergeet daarnaast ook je badslippers niet om. Met blote voeten buiten de mat treden is namelijk niet toegestaan!

Wat moet ik allemaal kopen als ik start met BJJ?

Ben je na je eerste proefles(sen) helemaal enthousiast en wil je lid worden van een BJJ school? Hieronder vind je een lijst van aan te schaffen producten. Dit zijn de basis spullen die je nodig hebt als je wil trainen (klik op de links voor meer info):

  1. Gi + Band
  2. Rashguard
  3. Gebitsbeschermer
  4. Bidon
  5. Slippers

Profiteer meteen met kortingscode bij BJJFightGear.com

Kijk voor bovenstaande spullen op BJJFightGear.com. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode SPORTENINAPELDOORN en ontvang meteen 10% korting.

Admin
Author: Admin