Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en Groundforcegear.com
en ontvang 10% korting!

BJJ in Deventer

Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ) is een vechtsport die zich richt op grappling met de nadruk op grondgevechten. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat een aanvaller zo snel mogelijk afklopt. In de trainingen wordt er uitgebreid tijd besteed aan sparren, of rollen, zoals dat bij BJJ heet, zodat de geleerde technieken meteen uitgeprobeerd kunnen worden.  BJJ is een mooie aanvulling op je Judo, Jiu Jitsu of Karate lessen, of een goede aanleiding om met vechtsport te beginnen.

Momenteel is er in Apeldoorn maar één sportschool waar je Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) kan beoefenen. Dit is bij De MMA Academy elke donderdagavond onder leiding van paarse bander Leon Jansen en onder de vlag van CTBJJ. Daarnaast wordt elke dinsdagavond ook grappling onderwezen door Robin de Vries. Naar verwachting komt er binnenkort een lesmoment op de zaterdagochtend bij.

Eerder schreven we ook al over BJJ sportscholen in de omgeving van Apeldoorn, onder andere in Deventer, Amersfoort en Ede. Vanaf 5 januari 2019 starten er bij Budo Vereniging Deventer ook BJJ lessen. Deze vinden elke zaterdag plaats van 10:00 – 11:30 uur onder leiding van Daniël Drost, paarse band BJJ. Hij traint BJJ in Deventer (Tatsujin Dojo) en Oss (JJF) en judo bij Budo Vereniging Deventer.
De lessen volgen het JJF-curriculum.

De MMA Academy
Beschrijving

Hagelnieuwe sportschool, De MMA Academy, van oprichter en MMA pro fighter Hubert Geven. Een complete gym voor echte vechters! De sportschool is nog volop in ontwikkeling en veelbelovend. Tarief bedraagt EUR 25,- all in. Momenteel kan je hiervoor bij De MMA Academy de volgende sporten beoefenen:
- Mixed Martial Arts (MMA);
- Kickboksen (conditie en gevorderd);
- Grappling (technisch en sparring);
- Worstelen;
- Bootcamp.

Telefoonnummer
0615442241
Adres
Gijsbrechtgaarde 107
7329 CA Apeldoorn
  • De MMA Academy

Send Message

Budo Vereniging Deventer
Beschrijving

Budo is een verzamelnaam voor Oosterse vechtkunsten en betekent de “weg van de krijger”. In 2004 is de naam, Budo Vereniging Deventer in de plaats gekomen voor Judo Colmschate. De vereniging is opgericht in 1973, en biedt jiu-jitsu, karate en judo aan, zowel recreatief als in wedstrijdvorm. Er is een judowedstrijdgroep. Meer dan 240 leden hebben inmiddels de weg naar onze vereniging gevonden. Hiermee is Budo Vereniging Deventer de grootste vereniging binnen het district Oost-Nederland van de Judo Bond Nederland. Voor 80% bestaat onze vereniging uit jeugd. Op vierjarige leeftijd kan er begonnen worden met judo. In 2008 is de vereniging op woensdagmiddag gestart met een uur voor aangepast judo-onderwijs. (voorheen genaamd G-Judo).

Alle diciplines worden aangeboden in de Scheg (Deventer). Daarnaast wordt er judoles gegeven in het Hof van Salland (Diepenveen) en in het Hoovenhuus (de Worp).

Telefoonnummer
0570 650 969
Adres
Piet van Donkplein 1
Deventer (gemeente)

Send Message

Admin
Author: Admin