Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

The Barbell Club 055@Sportevent More Than Lifting in Kampen

 

Vandaag, 20 oktober 2018, vindt het sportevent ‘More Than Lifting’ plaats in Kampen. Tijdens dit event strijden maar liefst 3 teams van The Barbell Club 055 uit Apeldoorn. Op dit event moeten de teams drie events uitvoeren:
– Event 1 Weightlifting
– Event 2 Strongmen
– Event 3 CrossFit (WOD)

Samen tellen ze mee voor de score van de teams EN event 4 is een combinatie van event 1,2 en 3. Het is een buddy event, dus dat betekent dat je met zijn tweeën een team vormt. Ook uniek aan dit event is, dat iedereen meedoet aan de finale (het 4e event).

Opmerkingen of meer info over The Barbell Club 055? Neem dan contact met ons op of direct met de betreffende sportschool of het event.

The Barbell Club 055
Beschrijving

Het hoofddoel en de passie van The Barbell Club 055 is, om jou als atleet, de beste versie van jezelf te laten worden. In groepen van max. 12 personen bieden ze functionele kracht- en conditietrainingen aan.
Ontspanning door inspanning!

Telefoonnummer
0647197766
Adres
Laan van Westenenk 4
7336 AZ Apeldoorn

Send Message

More Than Lifting
Beschrijving

Kun jij ook niet kiezen wat nou het leukste is in onze sport? Dan hoef je dat bij dit laagdrempelig toernooi niet te doen. More than lifting is een event voor meerdere niveaus, en het mooiste is dat je het met je Buddy gaat doen. Man/Man, Vrouw/Vrouw en Man/Vrouw. Op scaled en advanced.

Dit buddy evenement is opgebouwd uit drie events en eindigt met het finale event, De eerste drie events kennen hun specialisatie weightlifting, strongmen en CrossFit. En in Finale Event kan van alles wat zijn! En het mooiste is dat iedereen doet mee met de Finale !!

Adres
Kampen

Send Message

 

Admin
Author: Admin