Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

Tai Chi Apeldoorn ‘Bron van Geluk’

Tai Chi Apeldoorn Fú Yúan ‘Bron van Geluk’ is de Tai Chi school van Tai Chi docent Douwe Geluk.

Tai Chi is een Chinese martial art met interne alsook externe factoren. De school biedt meerdere stijlen Tai Chi Chuan zoals: Yang, Chen en Wudang. Ook kunt u er Chi Kung leren of Nei Gong en speciale meditatie oefeningen voor ontwikkeling en mindfullness.

Douwe Geluk is een Tai Chi docent met gevoel en hij ontwikkelt iedereen zowel jong en meer op leeftijd aan hun sterke en zwakke kanten. Echter is het plezier de belangrijkste voorwaarde in de lessen bij de ‘Bron van Geluk’.

Docent Douwe Geluk is een ervaren How Chuen en Shaolin Kungfu beoefenaar. Hij is binnen de Tai Chi een veel gevraagde en graag geziene docent.

De groepslessen worden gegeven in een fijne en ontspannen sfeer, met persoonlijke aandacht voor iedereen. Iedereen kan meedoen, van beginner tot gevorderde beoefenaars. De docent begeleid een ieder op zijn eigen niveau. Naast de groepslessen worden ook privélessen, personal Training/Coaching, workshops en bedrijfstrainingen gegeven.

Elke woensdag avond wordt er getraind van 20:00 uur – 21:30 uur aan de Asselsestraat 167 in Apeldoorn. Wilt u Tai Chi eens proberen, neem dan contact op voor een proefles.

Kung Fu in Apeldoorn

Hieronder vind je een totaal overzicht van Kung Fu sportscholen in Apeldoorn

Ng Ying Kungfu Apeldoorn
Sport
Beschrijving

O.l.v. Patrick van Steen
Lessen: zaterdag van 16:00 - 18:00
Tarief: EUR 90 per kwartaal

Telefoonnummer
0619840085
Adres
Gymzaal Gentiaanstraat 76
7322BN Apeldoorn
Shaolin Kung Fu sportschool ‘He Yong Gan’
Beschrijving

Shaolin Kung Fu sportschool 'He Yong Gan' is een school voor Chinese vechtsport en bewegingsleer. De school verzorgt onder andere lessen in het Shaolin Kungfu, Tai Chi Chuan, Chi Kung, Zelfverdediging, Sanda Chinees Kickboksen, Meditatie en meer.

Telefoonnummer
0625136920
Adres
Mariannalaan 19a
7316 DS Apeldoorn
Tai Chi Apeldoorn ‘Bron van Geluk’
Sport
Beschrijving

Tai Chi Apeldoorn de Fú Yúan  'Bron van Geluk' is de Tai Chi school van Tai Chi docent Douwe Geluk. Tai Chi is een Chinese martial art met interne alsook externe factoren. De school biedt meerdere stijlen Tai Chi Chuan zoals: Yang, Chen en Wudang. Ook kunt u er Chi Kung leren of Nei Gong en speciale meditatie oefeningen voor ontwikkeling en mindfullness.

Telefoonnummer
0651820257
Adres
Asselsestraat 167
7311 EK, Apeldoorn

Admin
Author: Admin