Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

Boksen in Apeldoorn

Boksen is één van de beste trainingen voor iedereen die zijn of haar conditie en reactiesnelheid wil verbeteren. Tegenwoordig zijn er dan ook steeds meer sportscholen die boks(zak)training aan hun groepslessen toevoegen. Het ‘echte’ boksen leer je natuurlijk bij een echte boksclub. In Apeldoorn heb ik er maar twee van kunnen vinden. Hieronder volgt een beschrijving. In een toekomstige post zal ik enkele sportscholen op een rijtje zetten waar je bokszaktraining kan doen. Hier zijn er namelijk tal van in Apeldoorn.

Meer info over Boksen in Apeldoorn.

De Apeldoornse Boks en Conditie Club A.B.C.C.

De Apeldoornse Boks en Conditie Club A.B.C.C. sinds 1963 “de” boksclub uit Apeldoorn. ABCC heeft daardoor een rijke geschiedenis en is dan ook een “echte” boksvereniging. Hier leer je technisch goed boksen in een fantastisch sportieve sfeer. Bokslessen zijn daarnaast uitermate geschikt om je conditie, weerbaarheid en doorzettingsvermogen te trainen. Bij ABCC kan je drempelloos komen trainen, leer je technisch goed boksen en kom je topboksers en/of de Nederlandse bondscoach boksen tegen.

 

Trainingstijden:
De trainingen voor de jeugd (J) / beginners (B) / recreanten (R) & gevorderde (G) zijn:

Maandagavond    18:45 tot 20:00 (J+B+R+G
Donderdagavond  19:00 tot 20:00 (J+B)
Donderdagavond  20:00 tot 21:15  (R+G)
Zaterdagochtend  10:00 tot 11:15   (J+B+R+G)

Contributiebedragen:
Leeftijd tot 16 jaar: € 20,00 per maand
Leeftijd 16 tot 19 jaar: € 25,00 per maand
Leeftijd 19 jaar en ouder: € 29,50 per maand
losse trainingen: € 4,50 per keer

The B-Force

Opgericht door o.a. Harrie Buitenhuis en Sammy Jahouhi. The B-Force is een boksvereniging voor beginnende en gevorderde boksers, zowel voor mannen als vrouwen.

The B-Force streeft naar meer diversiteit in de sport. Zo leent het boksen zich als geen andere sport om een uitstekende conditie op te bouwen en snel aan kracht en lichaamsvorm te winnen. The B-Force staat voor kwaliteit en is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.

The B-Force biedt verschillende trainingen aan, te weten: groepstraining, Damesboksen, Gentlemen, Kids, Bokszaktraining, Personal Boxing en Boks Yoga.

Damesboksen is alleen voor vrouwen. De trainingen zijn gericht op het aanleren van bokstechnieken (zoals verschillende stoten en verdedigingshoudingen), verbeteren van de weerbaarheid en het vergroten van algehele kracht en conditie.

Gentlemen Boxing is voor zowel mannen als vrouwen uit het bedrijfsleven (ondernemers/directeuren/managers). Netwerken is communicatie en in het boksen gaat het om communicatie onder druk. Gentlemen Boxing biedt een ongedwongen sfeer voor netwerken met een sportieve insteek. Tijdens de trainingen komen alle mentale en fysieke aspecten van het boksen aan bod.

Bokszaktraining bestaat uit een intensieve conditionele workout op de bokszak.

Personal Boxing is de oplossing voor iedereen die  één op één wil werken aan zijn of haar boksvaardigheden. Personal Boxing is ook uitermate geschikt voor diegene die wil afvallen of een gespierder/ atletischer lichaam wil krijgen.

Boks Yoga is een trainingssysteem onder begeleiding van gecertificeerde boks- en yoga instructeurs. De workout bestaat uit 2 delen en duurt 90 minuten. Tijdens het boksgedeelte worden de bokstechnieken aangeleerd en trainen we op snelheid, kracht, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. In het Yoga deel erna werk je aan flexibiliteit en komen ook balans, kracht en uithoudingsvermogen weer terug.

De MMA Academy

De MMA Academy blijft maar uitbreiden. Over deze sportschool van Hubert Geven hebben we al veel geschreven. Vanaf 31 Juli 2018 kan je hier elke dinsdag boksen bij Dominique van 20:00 – 21:00 uur.
Er wordt gestart met 1x in de week boksen maar dit zal snel meer worden! Meedoen kan vanaf 12+. De MMA Academy focust zich vooral op Mixed Martial Arts. Het is logisch dat boksen hiervoor een belangrijke basis is. Voor EUR 25,- per maand all-in kan je bij Hubert terrecht voor je dagelijkse portie vechtsport (naast boksen: kickboksen, worstelen, grappling, BJJ). Ook kun je zelfstandig gebruik maken van de power house of in een small group de bootcamptraining volgen.

Overzicht boksscholen in de buurt van Apeldoorn

De Apeldoornse Boks en Conditie Club A.B.C.C.
Beschrijving

De Apeldoornse Boks en Conditie Club A.B.C.C. sinds 1963 “de” boksclub uit Apeldoorn. ABCC heeft daardoor een rijke geschiedenis en is dan ook een “echte” boksvereniging.

Telefoonnummer
055-5420290/ 0618947061
Adres
Paul Krugerstraat 7
7311 AN Apeldoorn
M-FIT Apeldoorn (Muscle & Mind Fit)
Beschrijving


"Mentale ontspanning door fysieke inspanning" is het motto van Stephan van M-FIT. Het aanbod van M-FIT Apeldoorn bestaat momenteel uit: - Bootcamp/ circuittraining- Bokszaktraining/ (Kick)boksen- Personal/ Duo training- Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ Gi en No Gi) - IronGrips BJJ- Judo/BJJ voor kids

Telefoonnummer
06-17484602
Adres
Mezenweg 17
7332 AD Apeldoorn
The B-Force
Telefoonnummer
Harrie Buitenhuis: 0650507188 / Sammy Jahouhi: 0616834828
Adres
@2021, begane grond.
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn
The Box Apeldoorn
Beschrijving


Aan de Marktstraat 1G, in het centrum van Apeldoorn, vind je THE BOX. Een toegankelijke Boutique Gym waar we jou helpen om jouw sportieve doelen te behalen.


We zijn er voor iedereen! Van jong tot oud, van beginner tot meer ervaren, boksen tot krachttraining, groepslessen tot personal training… We doen het allemaal! Zo helpen we jou om de fitste versie van jezelf te worden met een training die bij je past.


Kom je een keer kennismaken?

Telefoonnummer
0643940813
Adres
Marktstraat 1G
7311 LH Apeldoorn

Admin
Author: Admin