Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij Groundforcegear.com
en ontvang 10% korting!
Met deze code scoor je ook
een fikse korting bij Submeta.io!!

ABC Zwemles in de omgeving Apeldoorn

In navolging op een eerder artikel waarin we al wat uitleg gaven over het ABC zwemmen in het algemeen, zetten we in dit artikel de mogelijkheden van ABC zwemmen in de omgeving Apeldoorn op een rij. Er is namelijk genoeg keuze.

ZwemschoolErkend zwemdiplomaKosten pakket ABMaximale GroepDagenLocaties
AquaActiefV1.1978ma t/m zoKristal en Ten Teije A’doorn en Parc Spelderholt Beekbergen
MalkanderV766,95
1.125*
8-12ma t/m zoMalkander A’doorn
SprenkelaarV695
1.228,75*
ma, wo, do, vrij, zaSprenkelaar A’doorn
ZwemacademieV1.0368ma, di, vrij, za, zoWilp
* Berekend op basis van maandbedrag x 25 maanden

AquaActief zwemschool

AquaActief is een relatief jonge en kleinschalige zwemschool in de omgeving Apeldoorn. De lessen worden in Apeldoorn gegeven bij Zwembad het Kristal (in de wijk Zuidbroek) en bij een sportschool in de Maten (Ten Teije sport & welness beleving). In Beekbergen worden daarnaast ook zwemlessen verzorgd in Parc Spelderholt. AquaActief is houder van Licentie Nationale Zwemdiploma’s en dus een officiële zwemschool waar kinderen het ABC diploma kunnen behalen. Docenten verzorgen de lessen per 45 minuten voor één groep van acht kinderen gedurende het hele traject voor zwemdiploma A. AquaActief werkt daarnaast met een internet volgsysteem (Zwemscore) waar je thuis de vorderingen van jouw kind kunt volgen. Via dit systeem kun je ook jouw gegevens controleren, bijwerken en lessen afmelden en inhalen (ook op andere locaties). De kosten per zwemles bedragen EUR 13,70, maar kunnen middels verschillende pakketten ook worden afgekocht. Het afkopen van A, B en C kost EUR 1.197 incl (proef- en afzwemmen/ 30 maanden). De kosten voor het afkopen van zwemdiploma A B bedraagt EUR 1.089 (25 maanden).

Zwemschool Malkander

In Aquacentrum Malkander (Apeldoorn Zuid). kun je met jouw kind ook terecht voor het Nationale Zwem-ABC. Naast de reguliere zwemlessen biedt de zwemschool ook snelcursussen aan in Aquacentrum Malkander, die inhoudelijk gelijk zijn en beide resulteert in het behalen van diploma A en B. Kinderen van 4,5 tot en met 12 jaar kunnen zwemles in Apeldoorn volgen aan de zwemschool. Een les duurt 50 minuten. Jouw kind begint in groep “Licht blauw” en een groep bestaande uit maximaal acht kinderen. In hogere zwemniveaus kan het aantal oplopen tot maximaal twaalf kinderen. Aquacentrum Malkander werkt met een leerlingvolgsysteem voor ouders en kind(eren). Het leerlingvolgsysteem is bedoeld om als ouder globaal de vorderingen van jouw kind(eren) te zien. Daarnaast kun je zelf een zwemles afmelden of een inhaalles inplannen. Een enkele les kost EUR 13 (50 minuten), maar bij zwemschool Malkander bestaan er ook andere mogelijkheden, waaronder het in één keer vooraf betalen. Dit is voor zwemdiploma A B in 6 maanden en hier gaat Malkander uit van 2 uur les per week. De kosten bedragen 766,95. Een maandkaart (automatische incasso 12 keer per kalenderjaar) kost EUR 45.

Zwemles zwembad de Sprenkelaar

Ook bij zwembad de Sprenkelaar kunnen kinderen goed en veilig leren zwemmen. Dit wordt ook gedaan aan de hand van het Nationale Zwem-ABC. Zwemlessen worden gegeven vanaf 4 jaar en 9 maanden. Je kind is dan oud genoeg om goed mee te kunnen doen. Inschrijven voor zwemles kan al eerder, vanaf 3,5 jaar. Je kind kan dan op tijd deelnemen aan de zwemlessen. Mooi meegenomen: vanaf het moment van inschrijven kan je kind gratis mee naar binnen en al lekker spetteren en spelen in het peuterbad. Om de twee maanden wordt er gestart met nieuwe zwemlesgroepjes. Je kind volgt 1x per week een les van 45 minuten. Vanaf het tweede niveau kun je ook 2 x per week zwemles volgen. De kosten per zwemles van 45 minuten bedragen EUR 11,25. Een all-in pakket voor ZwemAB kost EUR 695 (1 x per week les). Voor het All-in ZwemAB abonnement geldt een maximale periode van 1 jaar en 9 mnd. Hier wordt het kind wekelijks op zwemles verwacht. Dit om de continuïteit van de zwemlessen te waarborgen.Een maandabonnement voor 1 x per week bedraagt EUR 49,15. Lesdagen voor A B zijn op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor diploma C op woensdag, donderdag en zaterdag.

De Zwemacademie Wilp

In het therapiebad van stichting Zozijn wordt in Wilp door De Zwemacademie zwemles gegeven. De Zwemacademie geeft daarnaast les in Lochem en Zutphen. De Zwemacademie werkt ook met het officiële Zwem ABC en is officieel licentiehouder. De Zwemacademie werkt met kleine groepen van maximaal 8 kinderen en kinderen starten vanaf les 1 in diep water, zodat angst voor het ‘diepe bad’ op een later tijdstip niet meer optreedt. Ook werken ze met vaste instructeurs en wordt iedere ouder bij het leerproces van hun kind betrokken. Dit houdt in dat ouders iedere zwemles langs de kant mogen zitten om te zien hoe het kind zwemles krijgt. De Zwemacademie werkt met pakketprijzen: één prijs voor een zwemdiploma, ongeacht hoelang het kind aan het lessen is. Voor diploma A, B en C bedragen de kosten respectievelijk EUR 851, EUR 185 en EUR 185. De inschrijfkosten bedragen EUR 20 en afzwemmen kost EUR 30.

AquaActief zwemschool
Sport
Beschrijving

AquaActief is een zwemschool die staat voor kleinschalig, vakbekwaam en vernieuwend.

Telefoonnummer
06-12722912
Adres
Locaties

Zwembad het Kristal
Distelvlinderlaan 320
7323XB Apeldoorn

Ten Tije sport & wellness beleving
Heemradenlaan 101
7329BZ Apeldoorn

Parc Spelderholt
Spelderholt 9
7361DA Beekbergen

Send Message

Zwemschool Malkander
Sport
Beschrijving

In Aquacentrum Malkander kunt u met uw kind terecht voor het Nationale Zwem-ABC.

Adres
Dubbelbeek 56
7333 NJ Apeldoorn

Send Message

Zwemles zwembad de Sprenkelaar
Sport
Beschrijving

Leren zwemmen in de Sprenkelaar
Door het geven van zwemles willen wij onze visie bereiken:  Veilig en vertrouwd zijn in, op en langs het water.

Telefoonnummer
055-3662600
Adres
Zwembad de Sprenkelaar
Laan van Zevenhuizen 381
7323 AW Apeldoorn

Send Message

De Zwemacademie Wilp
Sport
Beschrijving

Zwemacademie ikZwem koppelt kennis en zwemervaring aan elkaar om zo een uniek lesprogramma samen te stellen voor alle doelgroepen.

Telefoonnummer
06 – 22070267
Adres
Therapiebad van stichting Zozijn
Molenallee 50
7384 AN Wilp

Send Message

Admin
Author: Admin