Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en Groundforcegear.com
en ontvang 10% korting!

Win by submission door Leon Jansen

Afgelopen zondag 23 september 2018 stond WFL MMA 3 op het programma in Almere. World Fighting League (WFL) is een Nederlandse organisatie en wilt de groei van MMA binnen Nederland stimuleren. In samenwerking met Spike organiseert WFL MMA volledige MMA-evenementen in Nederland.

Professional fighter van Budo Academy Physical Leon Jansen vocht afgelopen zondag zijn 2e pro MMA partij voor WFL. Het gevecht tegen Nasr Essalh werd gepromoot als echt traditionele Grappler (Leon Jansen) vs. Striker (Nasr Essalh) gevecht. Leon Jansen, Purple belt Braziliaans Jiu Jitsu, onder Budo Academy Physical Ede & Ermelo/ Carlos Toyota BJJ (CTBJJ) en verbonden als BJJ-docent van De MMA Academy in Apeldoorn boekte zijn 2e zege in zijn WFL carriere.

Opkomst Leon Jansel WFL MMA 3

In de eerste ronde legde Leon zijn tegenstander op zijn rug door met een heupworp een takedown te scoren. In side control probeerde hij in eerste instantie in een mounted crucifix te komen, maar toen dat niet lukte zette hij succesvol een Americana aan. Een snelle overwinning met slechts 1,5 minuut op de klok.

Op de hoogte blijven van Sporteninapeldoorn.nl?

[newsletters_subscribe form=1]

Wil je ook BJJ volgen bij Leon Jansen bij De MMA Academy in Apeldoorn? Neem dan contact op met De MMA Academy door onderstaand formulier in te vullen.

De MMA Academy
Beschrijving

Hagelnieuwe sportschool, De MMA Academy, van oprichter en MMA pro fighter Hubert Geven. Een complete gym voor echte vechters! De sportschool is nog volop in ontwikkeling en veelbelovend. Tarief bedraagt EUR 25,- all in. Momenteel kan je hiervoor bij De MMA Academy de volgende sporten beoefenen:
- Mixed Martial Arts (MMA);
- Kickboksen (conditie en gevorderd);
- Grappling (technisch en sparring);
- Worstelen;
- Bootcamp.

Telefoonnummer
0615442241
Adres
Gijsbrechtgaarde 107
7329 CA Apeldoorn
  • De MMA Academy

Send Message

Admin
Author: Admin