Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en Groundforcegear.com
en ontvang 10% korting!

Uitbreiding rooster De MMA Academy

Update: In het actuele rooster van De MMA Academy is het worstelen opgenomen elke zaterdag van 10:00 – 11:30 uur onder leiding van Hovhannes Kurghinyan.

De MMA Academy breidt het rooster nog verder uit! Sinds kort is het mogelijk om ook op zaterdagochtend te sporten @De MMA Academy in Apeldoorn.  Het rooster is namelijk uitgebreid met extra worstel- en boksmomenten. Hierdoor kun je deze sporten tweemaal in de week uitoefenen. In de toekomst wordt hier mogelijk op zaterdagochtend nog een grappling-les aan toegevoegd.

Naast elke woensdag (van 19:00 uur – 20:15 uur) kun je nu ook op zaterdag van 09:00 – 10:30 uur worstelen onder leiding van Hovhannes Kurghinyan. Dit is uniek, want dit is de enige plek in Apeldoorn, waar je momenteel kan worstelen!

Van 11:30 uur – 12:30 uur (met kans op kleine uitloop) kan je boksen onder leiding van Dominique de Goede & Bob Gewald. Op dinsdag van 20:00 uur tot 21:30 uur staat deze les ook op het rooster.  Boksen is een uitdagende en intensieve sport waarmee je het lichaam tot het uiterste kan trainen. Snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit staan centraal. Bij De MMA Academy gaat het niet alleen om de vechtkunst, maar vooral ook om de fysieke en mentale fitheid. Daarnaast helpt het boksen natuurlijk als je een completere Mixed Martial Arts of Kickboks vechter wilt worden.

De MMA Academy
Beschrijving

Hagelnieuwe sportschool, De MMA Academy, van oprichter en MMA pro fighter Hubert Geven. Een complete gym voor echte vechters! De sportschool is nog volop in ontwikkeling en veelbelovend. Tarief bedraagt EUR 25,- all in. Momenteel kan je hiervoor bij De MMA Academy de volgende sporten beoefenen:
- Mixed Martial Arts (MMA);
- Kickboksen (conditie en gevorderd);
- Grappling (technisch en sparring);
- Worstelen;
- Bootcamp.

Telefoonnummer
0615442241
Adres
Gijsbrechtgaarde 107
7329 CA Apeldoorn
  • De MMA Academy

Send Message

Admin
Author: Admin