Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

The Barbell Club 055

Vanaf 1 mei 2018 starten Rody van Mechelen en Tobias Krone met “The Barbell Club 055” in Apeldoorn. Ze bieden functionele kracht- en conditietrainingen aan.

Meer info over trainen bij “The Barbell Club 055”.

Tijdens de Barbell Hours krijg je te maken met krachttraining, meestal gevolgd door een leuke en uitdagende work-out. De work-out zal iedere dag anders zijn en is voor elk niveau toegankelijk. Of je nu beginner bent, of je al jaren in het zweet weet te werken met deze manier van trainen; iedereen kan deelnemen aan deze les. De groepen bestaan uit maximaal 12 personen.

De zaterdagen reserveren ze voor Team Work-Outs. Deze lessen verschillen qua inhoud niet heel veel van de Barbell Hour lessen, enkel ga je bij de zaterdagochtend variant in kleine groepjes of met een partner te werk. Deze groepen bestaan uit maximaal 16 personen.

Naast bovenstaande work-outs is er in het rooster ook ruimte voor Open Gyms voor 12 personen. Soms wil je net even wat andere oefeningen trainen op momenten dat die niet in de lessen voorkomen, óf omdat je ergens extra focus op wil leggen. Tijdens deze uren kun je geheel zelfstandig aan de slag. I.v.m. veiligheid zal er altijd een coach in de buurt zijn, ook om je eventueel op weg te helpen en te begeleiden.

The Barbell Club 055 is gevestigd op het terrein van FSG Apeldoorn.

Voor meer info, stuur een bericht:

Admin
Author: Admin