Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

Nieuws CrossFit Unrestricted

Eerder schreef Sporteninapeldoorn.nl al meerdere berichten over de binnenkort te openen sportschool CrossFit Unrestricted van Remco de Vos en Patrick Hendriks. Inmiddels is de website gereed, is de box verbouwd en opent CrossFit Unrestricted haar deuren op 1 oktober 2018.

Onderaan dit artikel vind je ook nog 2 alternatieve sportscholen waar je 
terrecht kan voor je dagelijkse portie pittige workouts.

CrossFit Unrestricted is een kleinschalige CrossFit box, waar je ongeacht je leeftijd, kracht- of conditieniveau kunt werken aan jouw fitheid en ontwikkeling. In kleine groepen (max 12 per les) word je tijdens elke workout uitgedaagd om jouw doelen te bereiken. Maar dit doe je niet alleen. Onder begeleiding van betrokken coaches wordt gekeken naar jouw ontwikkeling. Daarnaast is bij CrossFit de onderlinge betrokkenheid tussen de atleten groot. Het community-gevoel maakt de sport leuker en zorgt ervoor dat je soms net een stapje extra zet.

Starten

Wil je meer weten over CrossFit of vrijblijvend meetrainen bij CrossFit Unrestricted? Elke zaterdagochtend om 10.30 uur hebben ze een gratis introductieles voor iedereen die kennis wil maken met CrossFit Unrestricted. Komt dit niet uit of wil je liever een kennismakingsgesprek? Je bent altijd welkom voor een kop koffie aan de stamtafel.

Als je besluit om te gaan trainen bij CrossFit Unrestricted dan start je met een intake. Tijdens de intake maak je kennis met ‘jouw’ coach. Dat is de coach waarmee je jouw achtergrond, doelen en ontwikkeling bespreekt. Dit is in principe ‘jouw’ vaste coach. Elk half jaar heb je met je coach een catch up om te kijken hoe het gaat en te bespreken welke zaken extra aandacht nodig hebben. Dat kan gaan over techniek, ontwikkeling en je gestelde doelen, maar ook over zaken als voeding.

Fundementals

Gedurende jouw eerste 6 CrossFit lessen leer je de 9 fundamentele bewegingen die de basis vormen van CrossFit, technisch goed uit te voeren. Elke les wordt afgesloten met de zogenaamde WOD (Workout of the day). Hier ga je de aangeleerde oefeningen toepassen en maak je kennis met de verschillende vormen van de work-outs. Hierdoor kun je goed voorbereid de normale groepslessen gaan volgen. De fundamentals zijn verplicht voor iedere atleet die begint met CrossFit. Door het volgen van de fundamentals begrijp je niet alleen de trainingen beter, maar het helpt je om veilig en gemotiveerd te komen trainen, elke keer weer.

Lidmaatschap

Afhankelijk van je doelen en je achtergrond kies je de intensiteit van je lidmaatschap. Trainen bij CrossFit Unrestricted kan vanaf € 55,- per maand. Je traint dan twee keer per week. Wil je de intensiteit wat ophogen, dan is drie keer in de week voor € 65,- een geschikt abonnement. Wil je vaker komen, dan is er het onbeperkte abonnement voor € 75,- in de maand.

Contact met CrossFit Unrestricted

Heb je vragen of wil je een introductieles volgen? Neem dan contact op met CrossFit Unrestricted door onderstaand formulier in te vullen.

CrossFit Unrestricted
Sport
Beschrijving

In het centrum van Apeldoorn, vlakbij het station is sinds 1 oktober 2018 een kleinschalige box geopend, waar je ongeacht je leeftijd, kracht- of conditieniveau kunt werken aan jouw fitheid en ontwikkeling.

Telefoonnummer
0620737893
Adres
Arnhemseweg 38
7331 BJ Apeldoorn
(Ingang: Bufferstraat, eerste roldeur)

Send Message

Alternatieve CrossFit & small groep sportscholen

Naast CrossFit Unrestricted zijn er nog andere scholen waar je terrecht kan voor je dagelijkse CrossFit en andere pittige workouts.

CrossFit Apeldoorn is sinds 2012 een gevestigde naam in Apeldoorn met zeer ervaren docenten, waaronder de oprichters Bastiaan en Orla Rejen. Bastiaan is daarnaast op hoog niveau actief in verschillende CrossFit competities. In 2016 werd hij de fitste CrossFitter van Nederland en won hij de French Throwdown, het grootste CrossFit event van Europa. In 2018 won Bastiaan de Belgian Throwdown bij de masters (40+). CrossFit Apeldoorn biedt naast haar reguliere WOD’s ook weightlifting en performance lessen aan. Deze laatste categorie is voor de atleten die actief willen gaan deelnemen aan competities.

The Barbell Club 055 is een kleinschalige en gezellige club. Hun hoofdpassie is om je de beste versie van jezelf te laten worden. In groepen van max. 12 personen bieden ze functionele kracht- en conditietrainingen aan. Tijdens de Barbell Hours krijg je te maken met krachttraining, meestal gevolgd door een leuke en uitdagende work-out. De work-out zal iedere dag anders zijn en is voor elk niveau toegankelijk.

Naast de Barbell Hours en teamtrainingen (16 personen) is er ook ruimte voor Open Gyms voor 12 personen. Soms wil je net even wat andere oefeningen trainen op momenten dat die niet in de lessen voorkomen, óf omdat je ergens extra focus op wil leggen. Tijdens deze uren kun je geheel zelfstandig aan de slag. I.v.m. veiligheid zal er altijd een coach in de buurt zijn, ook om je eventueel op weg te helpen en te begeleiden. The Barbell Club 055 is gevestigd op het mooie FSG terrein.

The Barbell Club 055
Beschrijving

Het hoofddoel en de passie van The Barbell Club 055 is, om jou als atleet, de beste versie van jezelf te laten worden. In groepen van max. 12 personen bieden ze functionele kracht- en conditietrainingen aan.
Ontspanning door inspanning!

Telefoonnummer
0647197766
Adres
Laan van Westenenk 4
7336 AZ Apeldoorn

Send Message

Admin
Author: Admin