Let op! Tot 20 mei: Gebruik kortingscode SPORTENINAPELDOORN
bij het afrekenen bij BJJFightgear.nl
en ontvang 10% korting!
Groundforcegear.com blijft geldig!

CrossFit in Apeldoorn

CrossFit Apeldoorn (CFA) is sinds 5 jaar de enige officiële CrossFit affiliate van Apeldoorn.

CrossFit is een kracht- en conditieprogramma dat zijn grondslag kent in Amerika. Eind jaren ’90 is men hier al mee begonnen en het heeft zijn ontwikkeling mede te danken aan de resultaten en ervaringen van militairen, agenten en brandweermannen.

De trainingen kenmerken zich door een hoge intensiteit en elke training is anders. Elke beweging/oefening is functioneel. Dit zijn bewegingen die in het dagelijks leven terug komen, bewegingen waar het lichaam voor is gemaakt en die dus veilig zijn. Denk hierbij aan rennen, springen, zitten/staan (squats), klimmen, tillen en dergelijke. We trainen in de vrije ruimte met en zonder gewichten.

Bij CrossFit Apeldoorn hebben ze een passie voor kwaliteitscoaching. Ze geloven ook dat iedereen het recht heeft om met de beste materialen te trainen of het nu gaat om gewichtheffen, pull ups of cardio. CrossFit Apeldoorn verbindt mensen die een zelfde manier van denken en leven hebben.

De afgelopen 5 jaar hebben ze het genoegen gehad om velen kennis te laten maken met de mooie sport CrossFit. Ze hebben bewezen dat hun programmering werkt en velen hebben hun fitness naar een hoger niveau getild!

Nieuwe leden
Na het aanmaken van je account kun je inschrijven voor de trainingen. Heb je nog geen ervaring met CrossFit dan volg je de eerste 3 trainingen CrossFit Basics, daarna kan je je aanmelden voor de reguliere trainingen. Het CrossFit Basics programma bereidt je voor op de groepsworkout. De nadruk ligt op de ontwikkeling van vaardigheden en de basisbewegingen. De basics trainingen zijn op: dinsdag om 20:30 uur en zaterdag om 11:00 uur. Komen deze tijden je niet uit of wil je sneller met de gewone trainingen starten, dan kun je voor de Fast Track kiezen. Dit zijn drie persoonlijke trainingen van een half uur voor €100,-. Na deze trainingen kun je aansluiten bij de gewone trainingen.

Drop-in
CFA vindt het heel leuk als CrossFitters van andere boxen met hen mee komen trainen. Op de website van CFA kun je een account aanmaken voor een drop-in. Een drop-in kost €15,- per training. Let op! Wanneer je een drop-in boekt dan heb je al ervaring met CrossFit trainingen. Indien dit niet het geval is dan kun je je hierboven aanmelden voor een proefles.

Kids
Op dinsdag en donderdag middag wordt van 16.30 uur tot 17.30 uur CrossFit gegeven aan kids.

Lidmaatschappen

CrossFit
9 credits/trainingen per maand      €60,- p/m
13 credits/trainingen per maand    €70,- p/m
CrossFit unlimited                          €80,- p/m
Administratiekosten                       €25,-
Basics Fast Track (3 x PT sessie) €100,-

Overig
Losse training                               €15,-

Personal Training
Personal Training 1:1                   €60,- p/uur
Personal Training 1:2                   €40,- p.p. p/uur
Personal Training 1:3                   €30,- p.p. p/uur
Personal Training 1:4                   €25,- p.p. ,- p/uur

Voor meer info, stuur een bericht:

Admin
Author: Admin